ΣΦΟΡΤΣΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ 
Σχολή Οδηγών Λάρισα

Η σχολή οδηγών “Σφόρτσας Τηλέμαχος” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται από το 2000 με την έκδοση διπλωμάτων αυτοκινήτου, μοτοσικλέτας, φορτηγών και λεωφορείων έχοντας ως στόχο την δημιουργία νέων ευσυνείδητων οδηγών. Αποτελεί αποκλειστικός συνεργάτης για την Λάρισα του TEST ΚΟΚ.

Στη σχολή οδηγών μας συνδυάζουμε την εμπειρία με τη γνώση και θα βρείτε μόνο έμπειρους και καλά καταρτισμένους εκπαιδευτές οδήγησης που θα μπορέσουν να σας οδηγήσουν άνετα και διασκεδαστικά στην επιτυχία των εξετάσεων, θεωρητικών και πρακτικών, για την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης της αρεσκείας σας. Είναι επίσης σχολή Π.Ε.Ι. αρχικής επιμόρφωσης και ανανέωσης.
 
 
 
 
 
Οι έμπειροι εκπαιδευτές μας είναι δίπλα σας για να σας εκπαιδεύσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και να σας στηρίξουν καθ’ όλη την διάρκεια των μαθημάτων οδήγησης σας αλλά και των εξετάσεων σε όλες τις κατηγορίες διπλωμάτων οδήγησης.

Εφαρμόζοντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους θεωρητικής διδασκαλίας και εκπαίδευσης εκδίδουμε διπλώματα ερασιτεχνικά και επαγγελματικά. Εκτός από υπηρεσίες εκπαίδευσης σε υποψηφίους οδηγούς όλων των κατηγοριών, η σχολή μας αναλαμβάνει και την μετεκπαίδευση των ήδη υπαρχόντων οδηγών.

Η επιτυχία στην σχολή οδηγών μας είναι δεδομένη, άλλωστε η πολυετής παρουσία μας στο χώρο των σχολών οδηγών αποτελεί και το ισχυρότερο μας επιχείρημα.

 

 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Εκτός από έκδοση διπλωμάτων, η σχολή οδηγών “Σφόρτσας Τηλέμαχος” στη Λάρισα, αναλαμβάνει όλες τις αυτοκινητιστικές υποθέσεις όπως:
  Απώλεια ή Κλοπή Διπλώματος
  Ανανέωση Επαγγελματικού Διπλώματος
  Αναθεώρηση Ερασιτεχνικού Διπλώματος
  Αντικατάσταση Παλαιού Τύπου Διπλώματος
  Μεταβιβάσεις
  Ειδική Άδεια Ταξί
  Ψηφιακός Ταχογράφος
  Μαθήματα για Άτομα που έχουν δίπλωμα
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή επισκεφτείτε την σχολή οδηγών μας να γνωριστούμε και σύντομα θα μπορέσετε να οδηγήσετε το δικό σας όχημα.